Foreldretreff og foredrag med leger fra Haukeland i Stavanger

Rogaland Fylkeslag har forberedt tre ulike arrangementer denne våren for ME-pasienter, pårørende, helsearbeidere og andre ME-interesserte i regionen.

“Erfaringer fra terrenget” med Mette Schøyen

Først ut er en kveld med ME-foreningens foreldrekontakt Mette Schøyen. Mette har mye kunnskap og god kompetanse på ME. Hun kommer fra Oslo for å dele med oss av sin lange erfaring. Vi møtes 23. mars kl 18.00 på kontoret vårt i Muségaten 74 A på Våland i Stavanger. Det blir lett servering, kaffe og te.
Hvis du ønsker å delta, kan du sende en e-post til oss på me.rogaland@hotmail.com
Vi tar imot påmeldinger frem til det blir fullt, så det kan være lurt å melde seg på i god tid på forhånd.

Foredrag for pasienter og pårørende

Professor Kristian Sommerfelt jobber på Barneklinikken ved Haukeland og har lang erfaring med ME-syke barn og unge. Han har godt overblikk over ME-feltet og deler av observasjoner og erfaringer han har gjort seg underveis.

Lege Ingrid Rekeland jobber fulltid med å forske på ME. Hun skal fortelle om studiene som pågår for tiden på Haukeland på medikamentell behandling.

Overlege Øystein Fluge skal snakke om sykdomsmekanismer ved ME. Hans foredrag vil handle om siste ME-studie fra Haukeland angående funnene som er gjort i energimetabolismen.

Sted: Folkets Hus i Stavanger sentrum

Tid: 18.00 – 20.45

Billetter koster 150,- og kan bestilles her

ME-foredrag for helsearbeidere

De samme foredragene vil også bli avholdt for helsepersonell.

Sted: St. Svithun Hotell (pasienthotellet vegg i vegg med Stavanger universitetssykehus)

Tid: 27. april kl 12.00 – 14.45

Billetter kan kjøpes her

Tips gjerne helsepersonell du kjenner til i regionen om dette. Skulle de ikke ha anledning til å komme om dagen, har de en ny sjanse samme kveld i Folkets Hus.