27 september er det #millionsmissing-aksjon utenfor Stortinget i Oslo, og 28. september settes danseforestillingen «Please Body Follow» opp i Oslo. Dansekunstnen bak forestillingen, Kristine Nilesn Oma, har selv ME, og hun inviterer alle medlemmer av ME-foreningen til forestillingen til redusert pris.

Hei!
Jeg vil gjerne invitere alle medlemmer av ME foreningen til min forestilling «Please Body Follow»
DATO: Onsdag 28 september
TID: KL 2030 (Varer ca 45 minutter)
STED: Scenehuset på Majorstuen
PRIS FOR MEDLEMMER AV ME-FORENINGEN: 150kr
For å få spesialpris som medlem av ME foeningen sender du en epost til: kristinenilsenoma@gmail.com, si at du er medlem og antall billetter innen 25 september. 
 
Forestillingen foregår på engelsk Jeg har samlet egne tekster som jeg har skrevet i sykdomsforløpet, hvor jeg reflekterer over sammenhenger mellom sykdom og opplevelser som går paralellt med å få diagnosen ME. 

Jeg har laget strukturer for å gjennomføre bevegelser som bygger oppunder tekst og opplevelser, og jeg deler av min livserfaring på en måte som jeg tror alle kan relatere til.
Etter beskrivelsene fra publikum som har sett den, blir det tung tematikk, skamløs fremførelse og masse håp.
Men her står du fri til å trekke dine egne konklusjoner! Alle dere som har ME eller er pårørende vet hvilket maraton av utmattelse vi lever med, at jeg har laget denne forestillingen føles som en seier i seg selv, og jeg håper dere har lyst å komme og se:) Kristine

Please spread the word!
Intervju med Bergens Tidende
ME syk har gjort sykdom til dansekunst

Intervju med KK (Kvinner&Klær) trykk på link:
Informasjon om Millions Missing 27 september foran Stortinget, trykk på link:
Informasjon om Please Body Follow 28 september på Scenehuset, trykk på link:

Diverse tilbakemeldinger fra tilskuere som har sett forestillingen i Bergen:

“Tusen takk for en vakker forestilling. Den satte virkelig spor i meg. Den ærligheten og åpenheten og skamløsheten i kunsten din setter jeg veldig pris på, og det er nok det som gjør at jeg blir sittende i fult fokus redd for å gå glipp av et eneste ord eller en eneste bevegelse. Også synes jeg selve gjennomføringen var så bra, så spennende og variert.” Oda Lobo-musikk student

“Nært intenst gripende helt inntil hjerteroten! Så nakent uten å fremstå avkledd, med en total tilstedeværelse! Opplevelsen ble både psykologisk, følelsemessig og fysisk.” – Kristin Nijs-psykolog/yogaterapeut

“En fantastisk flott og sterk forestilling. Jeg var rørt til tårer.” – Hildegunn Netteland

” Jeg ble grepet av en veldig sterk og personlig forestilling. Vakkert og sårt.” – Anita Sæløen-advokatassistent.

“En ærlig, direkte, provoserende, dyster, optimistisk historie fylt med håp. Bergtatt fra første sekund. Å utfordre tilskuerne er en genistrek. Her ble jeg utfordret til fulle.” – Bjarne Aannevik -psykiatrisk sykepleier/jobbveileder»